Cykeltøj med logo

Cykeltøj med logo

Vi har cykeltøjet til alle årets store som små sports events

Hvert år deltager tusindvis af medarbejdere i forskellige former for cykelløb og andre cykel events. PromotionMakers tilbyder alle former for cykeltøj med logo til ethvert niveau. Du kan selv designe dit eget cykeltøj i jeres egne farver egne logoer, og det er lettere at komme i gang end du tror. Du skal blot bestille min. 20 artikler i alt og min. 10 stk. pr. artikel (f.eks. 10 herre jerseys, 10 herre bib shorts) for at vi kan opstarte et specialdesign til dig. Er du ikke til specialdesign tilbyder vi også cykeltøj fra vores standard sortiment.

Bliv inspireret af vores mest populære cykeltøj

  • Priser pr. stk. Spørg os

    Spørg os om priser, design og konceptmuligheder

  • Priser pr. stk. Spørg os

    Spørg os om priser, design og konceptmuligheder

  • Priser pr. stk. Spørg os

    Spørg os om priser, design og konceptmuligheder

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Unikt design | Funktionelt sportsbeklædning | Bike | Run | Tri | Teamwear | Casual
Derfor bruger vi CRAFT til vores cykeltøj med logo

CRAFT har udviklet funktionelt cykeltøj med logo i mere end tredive år, og CRAFT har aktivt arbejdet med professionelle atleter for at forstå deres individuelle krav – lige fra motionisten til eliten.

Den ekspertise kan du og din klub eller virksomhed drage nytte af. I kan selv designe jeres eget cykeltøj i jeres egne farver og logoer. Alt cykeltøj med logo fra CRAFT har samme høje kvalitet som den sædvanlige standard kollektion, der giver optimal fugttransport, god bevægelsesfrihed og perfekt pasform.

Komfort til enhver tur

Hvis du elsker de lange dage i sadlen, så kender du også pudens betydning og netop derfor er der arbejdet målrettet på hele tiden at udvikle de mest avancerede puder.

CRAFT har bygget videre på deres succesfulde Infinite Comfort Pad og udviklet en række puder, der møder de unikke krav og anatomiske behov for elite ryttere, entusiaster samt alle dem, som bare cykler for hyggens skyld. Infinite kollektionen består af C1, C2 og C3, som er forskellige hvad angår længde, tykkelse
og form – netop for at ramme behovet hos de respektive typer af ryttere.

Hvad kan jeg få af cykeltøj med logo?

Du kan få forskellige jerseys med lange eller korte ærmer, bib shorts, bib longpants, jakker, veste

Vi leverer alt dit sportstøj med dit logo og budskab på og kan tilbyde dig markedets bedste brands som ID, Geyser, Craft med mere. Vi har sportstøj i alle størrelser til både mænd, kvinder og børn og størrelser fra XS – 6XL så der er sportstøj til alle medarbejderne uanset størrelse.

Nyhed – 3D creator

Med den nye 3D creator fra CRAFT har du nu mulighed for at se dit design i 3D. Du kan se dine placeringer af logoer og design i forhold til artiklens paneler til endelog godkendelse – smart ikke?

Processen ved specialdesign

Design process

Vi vil gerne hjælpe dig med at designe det helt rigtige cykeltøj til din klub eller virksomhed. For at gøre det skal vi bruge en række informationer fra dig:
• Artikelnumre
• Dine ønsker til design
• Information om ønskede pantonefarver
• Alle grafiske elementer som logoer, billeder etc

I samarbejde med vores grafiske team, hjælper vi dig hele vejen igennem processen, finder vi frem til jeres helt eget unikke design.

Godkendelse af design

De første officielle skitser består af 2 dele, f.eks. en cykelbuks og en jersey. Når designet er godkendt, produceres der fysiske stofprøver af begge enheder, for at sikre at logoer og farver er som ønsket.

Produktion af stofprøver

Vi sender de fysiske stofprøver til godkendelse, og godkendes de uden ændringer, bliver designet overført til de resterende artikler på ordren, og vi sender nye skitser på alle dele til din godkendelse.

Godkendelse af stofprøver

Når de fysiske stofprøver og de endelige skitser på alle dele til din kollektion er godkendt, kan ordren sættes i gang.

Bestilling

Du sender ordren til os med antal og størrelser af hver model. Du modtager naturligvis også en ordrebekræftelse til kontrol

Fremstilling og levering

Der er ca. 8-10 ugers leveringstid på din ordre fra godkendte fysiske stofprøver. Vi kan først give dig en endelig leveringstid, når de fysiske prøver og endelige skitser er godkendt. I højsæsonen kan der være maksimalt pres på produktionerne, så husk altid at være i god tid.

Ønsker du et tilbud?

Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 1 time på alle hverdage.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids