Messeudstyr

Produkter til messer og udstillinger som bannere, beachflag, roll-ups, reklameflag og eventtelte, kan bruges som en integreret del af din virksomheds marketingstrategi. Skab en både midlertidig og permanent visuel tilstedeværelse med PromotionMakers messeudstyr, der styrker dit brand på kontoret, messen, events og møder.

Lad os hjælpe dig med at realisere dine ideer om messeudstyr og eksponering.

BE YOUR BRAND | SHOW YOUR BRAND
Messeudstyr

Bliv inspireret af vores mest populære messeudstyr

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Messeudstyr | Roll-ups | Messedisk | Detaildisk | Brouchurestand | Pop-up | m.m
Alt til messen | Flag | Beachflag | Bannere | Display systemer | Roll-ups

SHOW YOUR BRAND

Udnyt teknologien til at skabe store, attraktive flader, der bringer dit brand og budskab til live. Hos PromotionMakers finder du et udvalg af populært og fleksibelt messeudstyr, der er nemt at bruge og tilpasse. Forvent en messestand, der ikke kun fremhæver dit brand, men også fortæller en historie, som gør indtryk og bliver husket.

Alt indenfor messeudstyr

En smart investering er den, der fortsætter med at give værdi. Med PromotionMakers messeudstyr, fra beachflag og messediske til de imponerende 6 meter høje skydancers med dit unikke design, kan du sikre konstant brandeksponering. Gør din hverdag på arbejdet levende med produkter, der er lige så effektive i digitale møder som til udendørs events uanset vejret.

Roll-ups har bevist deres værdi ved at blive endnu mere populære som bagtæppe for virtuelle møder i en tid, hvor digital tilstedeværelse er blevet essentiel. På samme måde har reklameteltene vist sig at være den ideelle løsning for møder under åben himmel, hvor de både kan skærme for sol og regn og samtidig tjene som et dynamisk reklameelement.

Bannere, beachflag, roll-ups, reklameflag og eventtelte fra PromotionMakers er essentielle komponenter i din marketingarsenal. Brug dem til at skabe en markant og iøjnefaldende visuel præsentation, der tiltaler både eksisterende og fremtidige kunder.

Messeudstyr i topkvalitet

Din oplevelse og succes på messer og events ligger os på sinde, og derfor fokuserer vi på at tilbyde messeudstyr, der lever op til dine forventninger om kvalitet og holdbarhed. Når du vælger udstyr fra os, kan du være sikker på, at det ikke bare ser godt ud, men også er bygget til at holde, så du får mest muligt ud af din investering. Vi er her for at sikre, at dit messeudstyr komplementerer dit brand og din fremtoning på den bedst mulige måde.

Omdan din messestand til en magnet for brandinteraktion

Med det rette messeudstyr kan du transformere dit brand og skabe varige relationer. Det starter med tidlig planlægning og valg af messeudstyr, der resonnerer med dit brands identitet og engagerer din målgruppe. Vi er her for at sikre, at du har alt, hvad du behøver for at lykkes med din messe.

Hver banner, hvert display, og hvert kreativt element er designet til at maksimere dit udbytte og give dine kunder en mindeværdig oplevelse.

Er du klar til at gøre din næste messestand til en uforglemmelig brandoplevelse? 

 

En oplevelse på din messe skal være noget særligt

Gør din messestand til noget særligt – din stand bør skille sig ud og fange opmærksomheden.

Nem checkliste til dig

For at gøre forberedelserne overskuelige har vi lavet denne enkle checkliste:

  1. Tjek deadlines for at undgå unødvendige omkostninger
  2. Fokuser på mål og formål, så salg og marketing kan afstemme forventninger til messen.
  3. Overvej detaljerne på din stand, fra budskab til indretning – alt bør afspejle dit brand og appellere til målgruppen.
  4. Inviter dine kunder – en personlig invitation kan øge tilstrømningen til din messestand.
  5. Planlæg opfølgning på leads – hvordan de registreres, og hvem der følger op efter messen.
  6. Har du brug for at spare? PromotionMakers kan vejlede om effektive løsninger til din stand.

Vælg de rigtige messe giveaways

Gør hver messe til en personlig brandingoplevelse med vores nøje udvalgte messe giveaways. Hos PromotionMakers forstår vi betydningen af at vælge messe giveaways, der gør mere end blot at vise dit logo – de skal formidle dit brands fortælling og fremme forholdet til din målgruppe. Vælg mellem et sortiment af messe giveaways såsom kuglepenne, muleposer og notesbøger, eller gør det endnu mere mindeværdigt med kreative valg som brætspil, powerbanks, bolsjer med logo og skræddersyede snacks. Hver detalje bidrager til den samlede brandoplevelse, der efterlader et varigt indtryk.

Din påklædning sender et signal

Dit teams udseende kan styrke dit brands budskab. Det rette firmatøj sikrer, at hver medarbejder repræsenterer virksomheden med stil og professionalisme. Det er ikke bare tøj: det er en uniform af kvalitet, der kommunikerer jeres værdier.

Dit teams tøjvalg på messen spiller en stor rolle i, hvordan jeres brand opfattes. Det rette messeudstyr og tøj kan understøtte jeres budskab og sikre en genkendelig og professionel fremtoning. Tænk på firmatøjet som en del af jeres samlede præsentation – det er ikke bare praktisk, det er også jeres ansigts udadtil. Gennem velovervejet påklædning kommunikerer I jeres brandværdier og viser engagement i det, I står for.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids