Muleposer med logo

Muleposer med logo

Muleposer med logo er blevet en virksomhedspræsentation i sig selv. Gave, overraskelse, nyttig – alt sammen i én og samme pakke. Vi taler naturligvis om den højt værdsatte mulepose med logo og altid lige velkomne goodiebag, der er ledsager til alle vigtige arrangementer, hvor du ønsker at øge kendskabet til din virksomhed.

Muleposer med logo er også kendt som goodiebags, og der sælges muleposer med tryk som aldrig før. Muleposerne er blevet en fast reklame for virksomheder, der ønsker at markedsføre sig udadtil til både små og store grupper. Ved åbningen af en konference eller event vil det være en luksuriøs og sjov overraskelse, på messen vil det vække interesse for din virksomhed og som gave ved et kick-off vil det være et tegn på påskønnelse.

Det smukke med muleposer med logo er, at de giver en indramning af dit varemærke til indholdet uanset hvad din mulepose med logo skal indeholde, og indholdet kan tilpasses efter budget og ønsket kontaktudgift. Så har du brug for en mulepose med logo, kan du med fordel vælge en mulepose, den lever længe, med andre ord lever dit brand og budskab videre i årevis.

Kig med nederst på siden, hvor vi kommer med 5 gode ideer til brug af muleposer med logo.

Bliv inspireret af vores mest populære muleposer

 • 250 enheder pr. stk. 37,60 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Produkt er eksklusive set-up omkostninger, baseret på anbefalet trykteknik, inkl. 1 farvet logo (1 position)

 • 100 enheder pr. stk. 52,45 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Produkt er eksklusive set-up omkostninger, baseret på anbefalet trykteknik, inkl. 1 farvet logo (1 position)

 • 100 enheder pr. stk. 45,45 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Produkt er eksklusive set-up omkostninger, baseret på anbefalet trykteknik, inkl. 1 farvet logo (1 position)

 • 100 enheder pr. stk. 91,35 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Produkt er eksklusive set-up omkostninger, baseret på anbefalet trykteknik, inkl. 1 farvet logo (1 position)

 • 100 enheder pr. stk. 56,85 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Produkt er eksklusive set-up omkostninger, baseret på anbefalet trykteknik, inkl. 1 farvet logo (1 position)

 • 100 enheder pr. stk. 115,15 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Produkt er eksklusive set-up omkostninger, baseret på anbefalet trykteknik, inkl. 1 farvet logo (1 position)

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Flotte glasflasker | Bæredygtigt Skandinavisk Design | Ikonisk Design
Gør det nemt at skille sig ud | Skræddersyede reklameartikler | Produceret efter dit ønske
Unikke ansvarlige gaver | Produkter af genbrugsmaterialer | Lavere indvirkning på miljøet
Ansvarlige gaver | CO2 fodaftryk | Produkter af genbrugsmaterialer| Lavere indvirkning på miljøet
Drikkeflasker | Cup2Go | Foodie | Lunch box | Snack containers | Gaver | Specialproduktion-logo branding
Golftilbehør | Barbecue | Fiskeudstyr | Stilrent design og høj kvalitet | Alt hvad du har brug for til en aktiv fritid
Tryk, broderi & gravering | Ansvarsfuld produktion | Hurtig levering | Høj kvalitet
Dansk Design | Funktionelle Livstilsprodukter | Elektronik | Møbler | Udendørs

Muleposer og logo?

Vi anbefaler at du får lavet din mulepose med logo generisk med firmalogo og evt. payoff, så muleposen kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Hvis du derimod arbejder aktivt med goodiebags til en stor begivenhed med mange deltagere, kan det være værd at lave en specialudgave med det aktuelle tema og budskab.

Vi hjælper dig med inspiration og der findes muleposer med logo i alle prisklasser, der kan hjælpe dig på vej til det perfekte møde eller event.

5 gode ideer til Muleposer

Her får du 5 gode ideer til din næste mulepose med logo og dets indhold, sammensat med fokus på inspiration og eksempler på muleposer med logo, der er langtidsholdbare og lader dig brand tale længe.

Indholdet i en mulepose med logo kan varieres og tilpasses efter dit tema og hvad du som virksomhed ønsker at fremhæve, men den bedste del af kransekagen er, at dit brand taler længe efter, du er kommet hjem fra arrangementet. Hver gang den brandede vandflaske bruges til træning og hver gang huen med firmalogoet sættes på hovedet, placeres din virksomhed top-of-mind i modtagerens bevidsthed.

Ret magisk når man tænker over det

Idé 1 – Øko muleposen

Fokus på miljø og ansvarlige materialer. Sådan tænkte vi om Øko muleposen og de produkter, vi fyldte den med.

Øko muleposen

I dag ønsker langt de fleste virksomheder at være med og gøre en forskel ved at træffe bevidste valg for at mindske miljø- og klimabelastningen på jorden. Med vores Impact Aware muleposer giver vi et eksempel på, hvordan din virksomhed kan løfte dit virksomhedsansvar til ved at eksponere produkter, der er mere ansvarlige og miljøsmarte. Men som sagt er vores Impact Aware muleposer kun et forslag – der er så meget mere at opdage her blandt miljømærkede produkter som økologisk bomuld OEKO-TEX, genanvendt bomuld, rPET, produkter lavet af hamp og genbrugslæder, hvedehalm eller bambus. Listen kan gøres lang, og hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge til netop din miljøvenlige, hjælper vi gerne med forslag.

Eksempler på hvad din miljøvenlige mulepose kan indeholde:

Kuglepen af hvedestrå, drikkeflaske i RPET, solbriller i GRS genanvendt plast, notesbog

Idé 2 – Luksus muleposen

Fokuser på det lille ekstra for feinschmeckeren. Sådan tænkte vi om Luksus muleposen og de produkter, vi fyldte den med.

Luksus muleposen

At få en luksus mulepose er noget, du ikke glemmer i første omgang, og når du sætter din virksomheds logo på produktet, har det en dobbelt effekt, nemlig at bevidstheden om din virksomhed øges og bliver i hukommelsen i lang tid . Selve produktet behøver ikke at være dyrt – luksusen kan bestå af et ekstra omhyggeligt og gennemtænkt budskab, en rigtig flot etiket eller at du forstår, at produktet er udvalgt med ekstra omhu for modtageren. Til hvilket arrangement vil din virksomhed give noget ekstra flot? Kick-off, messe eller produktlancering for særligt udvalgte deltagere?

Eksempler på hvad din miljøvenlige mulepose kan indeholde:

Trucker cap, indgraveret stålflaske, bluetooth højtaler, præget kortholder

Idé 3 – Sporty rygsæk

Henvender sig til konkurrencer og events med bevægelse i fokus. Sådan tænkte vi om Sporty rygsæk og de produkter, vi fyldte den med.

Sporty rygsæk

I bredere forstand kan en goodiebag også være en komplet rygsæk fyldt med mærkevareindhold. Hvorfor ikke arrangere næste kundemøde i aktiv ånd med fokus på træning, samarbejde og øget kondition i købet. I træningssammenhæng er der mange produkter, der pifter op og gør arrangementet sjovere.
I vores sportstaske har vi udvalgt nogle produkter med høj sportsfaktor; en vandtæt og holdbar rygsæk, et håndklæde og et sæt syede fitnessbånd, men der er selvfølgelig mange flere ting at vælge imellem. Måske er en sports-t-shirt, padelbolde eller hoppereb bedre til dit arrangement? Hvis du lider af mangel på ideer, ved du, hvor vi er!

Eksempler på hvad din sporty rygsæk kan indeholde:

Lille håndklæde, trænings t-shirt, drikkeflaske

Idé 4 – Den klassiske mulepose med tryk

Hvorfor bøvle med det? Der findes en række muleposer, lidt billigere produkter, som passer til stort set alle slags arrangementer, men som alligevel altid bliver værdsat af den, der får goodiebag’en i hånden. I vores klassiske mulepose har vi mærket nogle rigtig gode-at-have-produkter med et sammenhængende grafisk udtryk og du kan selvfølgelig også gøre det med dit firmalogo, farver og grafiske profil. Det geniale ved disse mindre produkter, som i dette tilfælde små æsker med pastiller, er, at de er nemme at dele ud til venstre og højre og dermed effektivt øger kendskabet til din virksomhed.

Eksempler på hvad din klassiske mulepose kan indeholde:

Pastilæsker, almindelig drikkedunk, læbepomade, notesbog, solbriller

Idé 5 – Individuelle gaveæsker

Tænk kreativt og ud af boksen.
Sådan tænkte vi om den individuelle gaveæske og de produkter, vi fyldte den med.

Individuelle gaveæsker

Vær opfindsom og skab opmærksomhed! Her er muleposen blevet til en individuel gaveæske, men ideen er den samme; let at fylde med et varieret indhold, let at stable og praktisk at have med sig. Denne variant af goodiebag’en er naturligvis ikke en lagervare, men et produkt der laves fra bunden i et trykkeri. Den store printflade er perfekt egnet til virkelig meningsfulde budskaber om din virksomhed. Her er en chance for at skabe en wow-effekt, der tiltrækker opmærksomhed og gør modtageren nysgerrig efter at vide mere om din virksomhed. Alt fra indholdet i æsken til designet på æsken og indholdet, er helt og aldeles op til dig.

Eksempler på hvad din individuelle gaveæske kan indeholde:

FSC® bambus notesbog og infinity blyantsæt, bambus kaffe to go tumbler, FSC® bambus og RCS 3W trådløs højttaler

Ønsker du et tilbud?

Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 1 time på alle hverdage.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids