Full Service Concept

Du skal føle dig tryg når du handler hos os

Full Service Concept dækker over de arbejdsgange og servicetilbud, vi arbejder med. Det er vigtigt, at du som kunde værdsætter den service vi leverer, og vi ønsker at de forskellige trin skal være klare og veldefinerede. Selvom resultatet af vores arbejde er salg af produkter, er det hovedsageligt et serviceproducerende koncept. 

Analyse
For at finde de rigtige profilprodukter til netop din virksomhed og dit varemærke, er det vigtigt, at vi kender din virksomhed, så vi har kendskab til, hvordan I arbejder, og hvor I vil hen.
Idé og konkretisering
Med analysen som udgangspunkt, kommer vi med forslag til, hvordan din profilkollektion kan sammensættes, og hvordan du med fordel kan bruge produkterne.
Indkøb og produktion

En stor del af vores ekspertise, er at finde de rigtige produkter der matcher behov, budget og andre variabler. Næste skridt er, hvordan produkterne skal brandes, for at skabe den maksimale effekt og følelse.

Logistik

Ud over at sikre, at leveringen går gnidningsløst og kommer til aftalt tid, kan vi udover transporten tilbyde individuel indpakning.

Efterlevering

Kontrol og opfølgning af leverancerne og hurtig responstid, hvis uventede situationer opstår.

Giv os et kald eller besøg os i vores showroom i Gentofte.

Ønsker du et tilbud?

Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 1 time på alle hverdage.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids