New Wave Profile

Medlem af Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og reklame

Som medlem af Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og profilreklame, New Wave Profile, har vi muligheden for at tilbyde dig et helhedskoncept med dine profilprodukter.

Be Your Brand NWP logo

Vores samarbejde skaber ressourcer og en fælles vidensbank, der bliver en direkte kundefordel. Ved at være en del af et internationalt brand og koncept, får vi samtidig et unikt kendskab til den rejse, det indebærer, erfaringer som vi kan overføre til dig. Du skal føle dig tryg når du handler hos os. Uanset om det drejer sig om leveringen, kvaliteten eller varens oprindelse.

Vi ønsker også at give dig den bedst mulige service gennem både professionalisme i vores kontakter og en bred vifte af ydelser. Vi har opsummeret disse i vores Full Service koncept. Vi skaber profilering som folk føler sig godt tilpas med i deres professionelle roller. Vi har et navn til dette, vi kalder det for varemærkekalibrering. Når mærket og de mennesker der bærer det, leger med hinanden, er det lykkedes for os og for dig.

Profilering skal ses udenpå og mærkes indeni, når man er sit eget bedste varemærke.

Hvis øjet og øret får forskellige signaler, så tror man på øjet

Byg derfor ikke hele din præsentation på tale
DEL AF NWP 2
DEL AF NWP 1

BE YOUR BRAND - Hvad, hvordan & hvorfor?

Vores kundeløfte BE YOUR BRAND er et statement, der næppe kan misforstås. I din professionelle rolle repræsenterer du et brand i form af en organisation eller virksomhed. 

Gør det klart ved at profilere din virksomhed, men profiler dig på en måde, der passer dig og dit varemærke. Når din personlighed og essensen af ​​brandet har fundet hinanden, er du kalibreret, varemærke kalibreret.

Mange møder potentielle kunder og samarbejdspartnere i løbet af arbejdsdagen, helt anonymt: Privat tøj, måske et visitkort, en præsentation på papir eller computer. Hvis du i stedet på en overskuelig og gennemtænkt måde, lader brandet tage plads hos dig selv, vil du fremstå endnu mere dedikeret og stolt af det du repræsenterer, og dit brand vil samtidigt opleves stærkere. 

Afgørende marginaler

Mange møder deres kollegaer i løbet af arbejdsdagen helt anonymt set fra et profilperspektiv: Privat tøj, måske et visitkort eller en powerpoint i computeren eller puden. Hvis du i stedet på en overskuelig, men gennemtænkt måde lader brandet tage plads hos dig selv, fremstår du endnu mere dedikeret og stolt af det, du repræsenterer, samtidig med at brandet opfattes som stærkere. Dette er mærkbart og kan afgøre mødet i margenen.

Vi lever som vi lærer

Det vi opfordrer andre til at gøre, skal vi gøre selv. Vi er selv opsatte på at kommunikere vores kundeløfte med en gennemtænkt og inspirerende profilering i vores møder. Vi håber på at få mulighed for, at vise det når vi møder dig.

De 7 statements

WEAR YOUR BRAND

Profiltøj er basistøj, der nemt kan forsynes med effektiv og gerne godt synlig branding. Tøjet fås som regel i et bredt sortiment og et rigt farve-spektrum, så du kan klæde alle i virksomheden på i passende firmatøj. Vores firmatøj er i høj grad et valg af god kvalitet og i dag findes der masser af bæredygtighed, også i firmatøj.

DEL AF NWP 2
Dress your brand

DRESS YOUR BRAND

Uanset om din virksomheds dresscode er afslappet eller lidt mere sofistikeret, så har vi tøj, der matcher det ønskede niveau. Under DRESS i BYB magasinet finder du jakkesæt og blazere, ja alt fra Strictly Business til Casual Friday.

MOVE YOUR BRAND

Du kan tage motion og trivsel på arbejdspladsen til helt nye højder med branded sportstøj til dine medarbejdere. Vi trykker dit logo eller budskab på tøjet – du skaber synlighed for din virksomhed.

Move your brand
Work your brand

WORK YOUR BRAND

Reflekserne og det gule advarselstøj og mange andre iøjnefaldende funktionelle beklædningsgenstande – som så mange af os har på i løbet af vores arbejdsdag.

Hvis du ikke tydeligt viser, hvilken virksomhed du arbejder for, når du alligevel er synlig i gadebilledet, er det næsten en servicefejl.

USE YOUR BRAND

Alle de små lokkende ting, som skaber fordele i vores hverdag, uanset om det er arbejde eller fritid. Det er det vi kalder reklameartikler. Det kan være små simple produkter som en kuglepen eller store ting som et tre meter højt banner. Det kan også være klassiske giveaways for dig, der ønsker at styrke dit brand og budskaber. 

Use your brand
Give your brand

GIVE YOUR BRAND

Vi definerer firmagaver som personlige og eksklusive produkter, hvor mange vælger ikke at skabe branding på selve gaven.

Vi forestiller os, at disse er givet og knyttet til formål og sammenhænge, hvor relationen skal styrkes: Inden ferier og højtider, en tak eller en belønning for en god indsats eller et godt resultat. Vi ved fra undersøgelser, at gaver fra arbejdsgivere er stærkt motiverende, og at gavekulturen er stærk i danske virksomheder.

SHOW YOUR BRAND

Produkter til eksponering såsom bannere, beachflag, roll-ups, reklameflag og eventtelte kan bruges som integreret marketing af din virksomhed.

Produkterne fungerer lige godt ved midlertidig som permanent tilstedeværelse som på kontoret, messen, arrangementet eller mødet. Kun fantasien sætter grænsen.

Show your brand

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids