Besøg os i vores showroom

Lad dig inspirere i hyggelige omgivelser

Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund Se på kort

Kom forbi i vores hyggelige showroom i Charlottenlund, hvor du har mulighed for at se og mærke vores bæredygtige udvalg. 

Vi har fingeren på pulsen med de nyeste trends, det nyeste indenfor merchandise og bæredygtige reklamegaver, og tør godt udfordre dig som kunde, så du får præcist det du har brug for, og den løsning der skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Vi holder til i de ikoniske bygninger ved Charlottenlund Travbane, der er en travbane nord for København. Banen blev grundlagt som Charlottenlund Traverbane i 1891 og er derved Nordens ældste travbane. Travbanen blev etableret af Det Danske Travselskab, der fortsat ejer banen. De oprindelige bygninger er tegnet af arkitekt Gotfred Tvede. Senere bygninger er tilføjet af Georg Wittrock.

På banen afvikles travløb, herunder Dansk Trav Derby. Udover afvikling af travløb, har travbanen en række andre arrangementer, herunder loppemarked m.v. Travbanen omkranser en større græsplæne, der i dag benyttes til driving range for golfspillere

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids