påskegaver

Påskeæg og chokolade

Køb påskeæg og chokolade og andre lækre påskeæg til dine medarbejdere

Vi har gjort os umage for at samle de bedste påskeæg og chokolade til dette års påske. Vores nære og gode relationer med vores samarbejdspartnere har gjort, at vi i dag kan tilbyde markedets populæreste brands. Du finder firma påskeæg fra kendte Wally & Whiz, Lakrids by Bülow til det bedste håndlavede chokolade fra Aalborg Chokoladen. Hvert år byder på nye lækkerier og overraskelser.

Du finder både de helt traditionelle påskegaver, påskeæg med logo og andet lækker påskeæg og chokolade, såvel som de mere utraditionelle delikatesser, hvorfor vi har noget for enhver smag. Det er derfor nemt at forkæle dine medarbejdere eller kunder med kulinariske oplevelser i særklasse – som tilmed er oplagte at nyde i fællesskab med familie og venner.

Vi plejer at sige at det ikke er budgettet der tæller, men tanken der gælder.

Bliv inspireret af vores mest populære påskeæg og chokolade

Vi kan slet ikke vise alle de spændende påskeæg og chokolader vi kan levere på denne side, derfor viser vi dig nogle af de mest populære produkter, som kan give dig inspiration til spændende påskegaver der passer til lige netop din virksomhed og dine medarbejdere.

 • 6 enheder pr. stk. 153,50 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 172,00 kr.

 • 8 enheder pr. stk. 143,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 159,00 kr.

PK-1095-1002 Strudseæg guld

Strudseæg guld

Luksus chokolader og æg

 • 10 enheder pr. stk. 300,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 399,00 kr.

PK-1550-1006 Jars - 3500 g. Pralinéæg

Jars

3500 g. Pralinéæg

 • 10 enheder pr. stk. 450,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 948,75 kr.

 • 10 enheder pr. stk. 46,50 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 52,00 kr.

 • 6 enheder pr. stk. 153,50 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 172,00 kr.

 • 8 enheder pr. stk. 128,75 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 160,00 kr.

PK-1100-2401 Metalæg - De 4 Elementer

Metalæg - De 4 elementer

Ild, Vand, Jord og Luft

 • 10 enheder pr. stk. 150,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 207,00 kr.

PK-5011-4009 18 stk. Belgiske Fugleæg

Æggebakker

18 stk. Belgiske Fugleæg

 • 10 enheder pr. stk. 86,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 173,75 kr.

 • 10 enheder pr. stk. 82,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 92,00 kr.

 • 10 enheder pr. stk. 232,25 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 260,00 kr.

 • 12 enheder pr. stk. 53,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 59,90 kr.

 • 10 enheder pr. stk. 210,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 287,00

OC-2010-2004 COCA Organic - 18 stk. Økologiske Marcipanæg

COCA Organic

18 stk. Økologiske Marcipanæg

 • 10 enheder pr. stk. 95,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 198,75 kr.

 • 10 enheder pr. stk. 82,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 92,00 kr.

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Eksklusivt håndlavet dansk chokolade | Påskeskaller| Påskeæg| Marcipanæg| Vagtelæg
Gaveæsker| Metalæg | Kartonæsker | Æggebakker | Jars | Økologiske påskeposer
Påskegaver| Gourmet vingummi| Guanabana med stikkelsbær| Kiwano med havtorn
Hvad skal jeg vælge af påskegaver?

Det er ikke altid nemt at vælge, hvilke påskegaver man vil sende ud til sine kunder eller kollegaer. Påskegaven er ingen undtagelse. Alle har forskellige præferencer – særligt ift. alkohol. Heldigvis har vi gjort det nemt og simpelt, da vi har et væld af forskellige gaver du kan vælge i mellem. Vi har med garanti en påskegave der falder i dine kunders eller kollegaers smag. Vores store sortiment, som tilgodeser alle, sørger for at du finder de bedste påskegaver her på siden.

Markedets bedste påskegaver

Vores sortiment spænder bredt, og derfor kan man både finde små, såvel som større påskegaver. Men når man siger påske, kan man selvfølgelig ikke komme udenom påskeægget. Firma påskeægget er for manges vedkommende stadig en favorit spise, når den søde tand skal forkæles i løbet af påsken, og derfor er påskeægget også en sikker vinder som påskegave. Hos PromotionMakers finder man et stort sortiment af forskellige påskegaver.
Tag for eksempel et af vores mange Mini Metalæg – Fabargé. De fås i 4 forskellige farver og mønstre, der repræsenterer ild, vand, jord og luft med indhold af Belgiske Fugleæg, Luksusæg (indpakket), Store Marcipanæg eller Miksede karameller. Forkæl dine kollegaer, kunder eller børn med dette flotte Mini Metalæg.

Påskeæg og chokolade

Påsken er altid en god anledning til at give påskeæg og chokolade til en, du holder af. Her kan du finde masser af lækre påskeæg og chokolade.
Et flot og klassisk påskeæg som vi alle kender dem – metalæg med og uden mønstre, klassiske chokoladeskaller fyldt med chokolader, ballonæg i flot designæske, flowpakkede marcipanæg eller fine påskeæg i cellofanposer.
Hvis du vil prøve det bedste håndlavede chokolade, skulle du prøve vores chokolade fra Aalborg Chokoladen.

Der er noget for enhver smag og pengepung.

Påskeæsker med luksus chokolade og påskeæg

De flotteste påskeæsker til dine medarbejdere og kunder. Påsken er en god anledning til at give påskechokolade til en, du holder af.

Du finder masser af lækre påskeæsker med påske chokolader. En flot trææske, de populære hatteæsker, kartonæsker og flotte dekorative bøtter – alt sammen fyldt til randen med luksuschokolader og påskeæg.

Hvis du vil prøve noget af det bedste håndlavede chokolade, skulle du prøve vores Egolader, der er håndlavede danske dessertæg & marcipanæg i høj kvalitet, fremstillet efter gamle traditioner og opskrifter, der er blevet brugt gennem generationer.

Påskeæg med logo

Vidste du at du kan få de fleste af vores påskeæg og påskegaver med dit eget logo? I vores påskekataloger finder du en del af de muligheder der findes. Er du i tvivl? Så kontakt os og vi hjælper dig videre.

De populære æggebakker

Vi bliver også lige nødsaget til at høre om du har set vores påske æggebakker? Hvert år til påske er de et kæmpe hit. De mest nuttede æg har vi puttet i en fin påske æggebakke. De fås med marcipan overtrukket med sukkerskal, økologiske marcipanæg, eller hvorfor ikke vore påskekalender med æggebakker?

Påskeæg med logo

Vidste du at du kan få de fleste af vores påskeæg og påskegaver med dit eget logo? Se nederst på denne side i årets påskekataloger, hvor du finder en del af de muligheder der findes. Er du i tvivl? Så kontakt os og vi hjælper dig videre.

Påskebulk – påskeæg i rå mængder

Står du og mangler de fineste påskeæg i rå mængder?

Alskens former for påskeæg, der typisk købes i bulks af 1000g. Der er indpakkede påskeæg, påskemandler, luksusæg, påskeæg med lakrids og et hav af andre varianter.

Brug dem til at sende ud sammen med dine pakker, fyld skålene op i receptionen, mødelokaler og rundt om på kontorerne. Der er også kasser med blandet påske dragéer, vagtelæg og chokoladeæg i folie fra populære Aalborg Chokoladen.

Påskegaver til påskefrokosten

Udover påskeæggene er en anden sikker vinder påske øl. Ved et påskefrokostbord kan man ikke komme uden om påskeøllene, som passer perfekt til silde- og fiskefiletmadderne. Vores gode påske øl, som kommer bl.a. i trækasser, er den oplagte påskegave, da netop disse udvalgte øl, er skræddersyet til at forkæle dine smagsløg i forbindelse med påskefrokosten.

Hvis øl ikke er sagen, har vi også påskegaver der indeholder rosevin, mousserende champagne eller en kvalitets rødvin. Disse er også en fast bestanddel af vores påskegave sortiment. Der er forskellige påske gaveløsninger med eller uden alkohol.

Du kan vælge mellem påskegaver som påskeglas, påskeæsker, påskeæg og chokolade og påske gavepakker med lækkert indhold af chokolade, lakrids og vingummi.

Selvom mange gerne nyder en påskeøl eller vin ved højtiden, kan vi ikke komme udenom, at påskeægget altid et sikkert valg. Hvis du er en af dem, som gerne vil prøve at gøre tingene lidt anderledes, og er træt af det trivielle påskeæg, har vi hos PromotionMakers det perfekte alternativ. Et charmerende påskeglas fyldt op med de lækreste luksusæg, marcipanæg, marcipanæg med sukkerskal. Det er en helt unik form for påskegave som de fleste af vores kunder bare elsker.

Ønsker du et tilbud?

Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 1 time på alle hverdage.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids