Gaveæsker

Gaveæsker

Gaveæsker til enhver smag

De elskede og klassiske gaveæsker giver du til kunder og medarbejdere, der vil elske en købmandskurv med delikatesser, vin, øl og andre lækkerier.

Vi har alt hvad du kunne ønske dig af gaveæsker. Vi har gjort os umage med at sammensætte de bedste gaveæsker med chokolade og delikatesser, vin, øl, spiritus eller alkoholfri og andre lækkerier.

Gaveæsker har mange navne og går også under den gode klassiske købmandskurv.

En gaveæske skal være en udsøgt oplevelse både før, under og efter, at den gives. Forventningens glæde, den gode smagsoplevelse og det varige indtryk af kvalitetsoplevelser og forkælelse.

Brug den til højtider som påske og jul.

Bliv inspireret af vores mest populære gaveæsker

58160 Stockholm
Stockholm

En lækker smagsoplevelse til den søde juletid, med en dejlig chilensk vin, chips og lidt lækkerier samlet i en fin filttaske.

58161 Milano
Milano

Hyggelige julepakke med en dejlig Italiensk flaske vin, dansk kvalitets chokolade samt lidt blandet godt til ganen, pakket i en fin filttaske.

58162 Barcelona
Barcelona

Skab hyggelige juleminder med familien, og nyd disse lækkerier. Nyd 2 flasker god rødvin, lidt lækkerier. En skøn julepakke til både store og små.

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Hvad findes der af gaveæsker?

Der findes gaveæsker og købmandskurve med meget forskelligt indhold, der varierer alt efter sæson. Gaveæsker med øl, gaveæsker økologisk, gaveæsker med vin, gaveæsker med spiritus, gaveæsker uden alkohol og gaveæsker du kan bruge hele året.

Hvad koster en gaveæske?

Vi har gaveæsker i alle prisklasser og uanset budget vil der være en gave der gaveæske der passer dig. Gaveæsker er en værdsat gave og elsket af de fleste der måske bedst kender dem som den klassiske købmandskurv.

Bliv inspireret i vores brede udvalg af gaveæsker

Vi har et bredt sortiment af gaveæsker, og der er god inspiration at hente til hvilke typer af gaveæsker du kan give. Så tag et kig i vores kataloger nederst på siden her og lad dig inspirere og finde en god gaveæske til dine kunder og samarbejdspartnere. Tak dine kunder og samarbejdspartnere for et godt samarbejde, mulighederne er mange.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids