Kundegaver med logo

Kundegaver med logo

Kundegaver og er dem du deler ud til kunder du værdsætter og kan være klassiske, spiselige, sjove – personlige gaver eller de populære delegaver til en afdeling, kontor eller reception. Kundegaverne bruges også ofte til receptionsgaver. Glæd derfor dine kunder og samarbejdspartnere med en dejlig kundegave. Vi har et stort udvalg i alle prisklasser. Du viser at din relation til modtageren værdsættes, og en velvalgt kundegave med eller uden logo viser, at den er givet med omtanke.

Vores mest populære kundegaver med firmalogo

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger med Kundegave med Firmalogo

Hvad findes der af kundegaver firmalogo?

Der findes kundegaver med logo og kundegaver uden logo der bærer en standard etiket som Glædelig Jul og God påske. Hvis du ønsker at sætte dig eget personlige præg på kundegaverne er der masser af muligheder for at få din egen etiket på toppen af låget, fronten af kundegaven eller som banderole.

Der findes være klassiske, spiselige, sjove – personlige gaver eller de populære delegaver til en afdeling, kontor eller reception.

Plastbøtter, chokoladeæsker, stofposer, trææsker, sorte rør og et hav af andre muligheder, og du kan få dem med standard design eller med dit eget logo.

Spørg os om mulighederne.

Hvad koster en kundegave med logo?

Vi har kundegaver i alle prisklasser og uanset budget vil der være en gave der passer dig. Vi har kundegaver med og uden logo fra ca. 25 kr. og op. Kundegaver med logo er god reklame for din virksomhed.

Bliv inspireret i vores brede udvalg af kundegaver med logo

Vi har et bredt sortiment af kundegaver med logo, og der er god inspiration at hente til hvilke typer af kundegaver du kan give. Så tag et kig i vores kataloger nederst på siden her og lad dig inspirere og finde en god gave til dine kunder og samarbejdspartnere. Tak kunderne for et godt samarbejde, lad kundegaven være personlig eller som delegave på kontoret. Mulighederne er mange.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids