Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow

Vi er stolte af at kunne byde på et kæmpe udvalg af Lakrids by Bülow. Bülow lakrids er den perfekte reklame for din virksomhed. Uanset om dine kunder er danske eller udenlandske, så vil Lakrids by Bülow bidrage positivt til din markedsføring. De danske kunder elsker allerede denne danske lakridsproducent og dine udenlandske kunder vil blive forkælet med en unik, dansk smagsoplevelse. Lakrids by Bülow er tilmed lakrids af høj kvalitet. Det er luksus lakrids på første klasse. Derfor vil det uden tvivl styrke din virksomhed og dit brand at anvende Bülow lakrids som en velsmagende giveaway. Vi tilbyder også flere af Lakrids by Bülows produkter med dit eget logo.

Bliv inspireret af vores mest populære Lakrids by Bülow

 • 10 enheder pr. stk. 50,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 56,00 kr.

 • 6 enheder pr. stk. 168,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 188,00 kr.

 • 8 enheder pr. stk. 193,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 216,00 kr.

 • 10 enheder pr. stk. 92,95 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 104,00 kr.

 • 8 enheder pr. stk. 157,25 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 176,00 kr.

 • 4 enheder pr. stk. 389,50 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 436,00 kr.

 • 6 enheder pr. stk. 168,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 188,00 kr.

 • 8 enheder pr. stk. 146,50

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 164,00 kr.

 • 10 enheder pr. stk. 225,00 kr.

  Vejl. udsalgspris ekskl. moms 252,00 kr.

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Standard & Love sortiment 2023
Lakrids by Bülow logoprodukter | Få flere af de populære produkter med dit logo
Vingummi i små poser, firkantede bøtter | Logo på sleeve, toppen af låget | gaveæsker i eget design
Vingummi i små poser, firkantede bøtter | gaveæsker
PromotionMakers: Din virksomheds Lakrids by Bülow forhandler

PromotionMakers er stolte af at være din virksomheds Lakrids by Bülow forhandler. Vores store udvalg af Lakrids by Bülow indeholder sød lakrids, salt lakrids, salmiak lakrids, chili lakrids, lakrids med chokoladeovertræk og meget mere. Skal din giveaway have et touch af luksus? Så kan vi anbefale Regular Gold Lakrids by Bülow, der er lakrids, overtrukket af chokolade og rullet i guldstøv. Derudover sælger vi også den populære lakrids sirup, der især er lækker på desserter eller frugt, men Lakrids by Bülows No. 2 Salty lakrids er også altid et godt valg.

Påskegaver af Lakrids by Bülow

Vil du gerne fejre påsken med dine ansatte ved at give dem en påskegave fra Lakrids by Bülow? Hos PromotionMakers finder du et stort udvalg af påskegaver, der også byder på lækre påskeæg af Lakrids by Bülow. Sortimentet skifter hvert år, og i år skal du måske prøve æggene med Crispy caramel?

Lakrids by Bülow et miljøbevidst valg

I dag er Lakrids by Bülow en miljøbevidst firmagave. Deres lakridsdåser er nu fremstillet af 100% genanvendt og genanvendeligt plastik. Desuden er alt metal på dåsernes forsegling fjernet, så du kan købe Bülow Lakrids med god samvittighed. Husk at give dåsen et nyt liv ved at smide den i genbrugscontaineren for plastik.

Lakrids by Bülows fokus er i dag at sikre en bæredygtig fremtid, og derfor arbejdes der løbende på, hvordan de kan optimere deres processer med at blive endnu mere bæredygtig.
Bøtterne er lavet af 100% genbrugsplast. Låget er lavet af jomfru plastik, men der arbejdes på at finde en mere miljøvenlig løsning for denne del af emballagen.
Gaveløsningerne er lavet af 70% genbrugspap. Coveret er lavet af 100% genbrugsplast.

Om Lakrids by Bülow

Johan Bülow er opvokset i en familie af iværksættere. Derfor brændte han også selv for at skabe sin egen virksomhed. Tilbage i 2007 kastede han sig over danskernes favorit: lakrids. Hans mål er og var at skabe et lakridsprodukt af høj kvalitet, der blev værdsat og taget alvorligt. Hans første forretning i Svaneke blev udsolgt på kun 2 timer. Derfor købte han allerede i 2008 en lakridsmaskine og en fabrik i Taastrup. Her blev de velkendte klassikere NO.1, NO. 2, NO. 3 og NO. 4 skabt. Året efter introducerede lakridseksperten en ny serie med chokoladeovertrukket lakrids. Siden er lakridsbrandet blevet kendt overalt i Danmark.

Ønsker du et tilbud?

Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 1 time på alle hverdage.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids