vand med logo

Vand med logo

Vand med logo er i dag blandt de mest populære drikkevarer med logo. Hos PromotionMakers opfordrer vi vores kunder til at passe godt på vores planet, ved at vælge logovand med miljøvenlig emballage. Alle vores vand med logo er i plastflasker af 100% genbrugsplast eller miljøvenligt paprør.

Vand med logo er perfekt til dig, der gerne vil byde dine kunder og besøgende på en kold og nem forfriskning. Når du køber vand med logo, har du altid noget at byde på, når du får gæster på besøg eller at byde besøgende på din messe.

Vand er godt for dit helbred, og det er vigtigt for din krop at du drikker masser af vand. Din krop har brug for vand for at fungere optimalt, og vand dækker dit behov for væske uden at bidrage med kalorier. Så hvis du skal være frisk i hovedet hele dagen, så drik vand.

 

Bliv inspireret af vores mest populære vand med logo

 • Enheder pr. stk. Fra 4,50 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Klik på billedet for andre mængder og priser.

 • Opstart pr. design 225,00 kr.
 • Priser pr. stk. Spørg os

  Spørg os om priser og leveringsmuligheder. Fås fra 6-10-15 hverdages levering.

 • Priser pr. stk. Spørg os

  Spørg os om priser og leveringsmuligheder. Fås fra 6-10-15 hverdages levering.

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Standard & Love sortiment 2023
Lakrids by Bülow logoprodukter | Få flere af de populære produkter med dit logo
Vingummi i små poser, firkantede bøtter | Logo på sleeve, toppen af låget | gaveæsker i eget design
Vingummi i små poser, firkantede bøtter | gaveæsker
Hvad kan din virksomhed bruge vand med logo til?

Virksomheder overalt i Danmark anvender vand med logo til mange forskellige formål. Hvis du skal til en messe, så er logovand en rigtig god giveaway til alle dem, der besøger din stand. Vandflasker med logo giver et positivt, sundt og professionelt indtryk af din virksomhed. Skal du til eller arrangerer du en sportsbegivenhed, som f.eks. DHL, så kan vand med logo være en rigtig god måde at reklamere for dit firma. Men der er også mange andre situationer, hvor logovand vil være den bedste drikkevare at vælge. Logovand kan f.eks. anvendes i forbindelse med kurser eller foredrag, hvis du ejer et hotel eller en restaurant eller hvis du gerne vil have en god giveaway til dine kunder.

Hvor kan du bruge vand med logo?
 • Messer
 • Begivenheder / sportsevents
 • Kurser / foredrag
 • Uddeling til kunder og personale
 • Restauranter, hoteller og fitnesscentre
Bestil en vandflaske med logo hos PromotionMakers

Skal du bruge en vandflaske med logo? Hos PromotionMakers har vi med stor omhu udvalgt en vandflaske med logo, vores vand i paprør der både er sund og miljøbevidst. Vores logovand kommer fra et lokalt fynsk vandværk, der er tæt på tapperiet, så transporten mellem vandværket og tapperiet er minimal. Vandet er tappet fra den danske undergrund og sættes i 250 ml. paprør. Dette er en miljøvenlig emballage, fordi den består af 75% træ fra bæredygtigt forvaltede skove. Ved bestilling af vores vandflasker med logo kan du bestille minimum 510 stk.

Reklamevand med miljøvenlig emballage

Hos PromotionMakers har vi prioriteret reklamevand med miljøvenlig emballage, fordi vi gerne vil opfordre vores kunder til at vælge miljøvenlige drikkevarer. Med vores reklamevand med miljøvenlig emballage kan du være sikker på, at dit reklamevand vil give dine kunder et positivt indtryk af din virksomhed.

Bestil vand med logo og få et godt tilbud

Vil du gerne have et godt tilbud på vand med logo? Hos os kan du bestille vand med logo på en nem måde. Klik på det ønskede produkt og udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

Du er også velkomment til at besøge os i vores showroom før du køber, hvor vi sammen kan tage en dialog om, hvilken løsning der skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Ønsker du et tilbud?

Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 1 time på alle hverdage.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids