wally and whiz

Wally and Whiz

Glem alt du tidligere har vidst om vingummi!

Wally And Whiz er en historie om omhyggeligt dansk håndværk og en stor kærlighed til vingummi. i 2015, i en lille lejlighed i hjertet af København, kastede Kristian Them Hansen sig ud i at genopfinde den klassiske vingummi. Ønsket var at kreere en lækker og kompromisløs smagsoplevelse.

Sig det med lækker dansk vingummi, der er lavet af 100% naturlige bær, frugter, rødder og blomster og så er de veganske, glutenfri og fri for allergener – alle kan derfor nyde de lækre vingummier.

Du finder masser af lækker vingummi i små fine poser, firkantede bøtter, som vi også kan sætte et fint sleeve på med dit logo eller dit logo på toppen af låget, gaveæsker i eget design hvor du kan pakke to eller flere bøtter lækker vingummi ind i dit eget budskab.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige gave til dine kunder og medarbejdere. I Wally and Whiz sortimentet findes der gaveløsning til både små og store virksomheder

Bliv inspireret af vores mest populære Wally and Whiz

 • 12 enheder pr. stk. 50,00 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Findes i 9 smagsvarianter:

 • Priser pr. stk. Spørg os

  Spørg os om priser og muligheder for logo

 • 8 enheder pr. stk. 64,25 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Findes i 9 smagsvarianter:

 • Priser pr. stk. Spørg os

  Spørg os om priser og muligheder for logo

 • 6 enheder pr. stk. 215,00 kr.

  Prisen er ekskl. moms. Findes i 9 smagsvarianter:

 • Priser pr. stk. Spørg os

  Spørg os om priser og muligheder for logo

Brug for hjælp? Vi er altid klar

Ring til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage, chat med os eller send skriv til os på info@promotionmakers.com.

Anne & Jimmy

PromotionMakers

Vores team

Besøg os i vores showroom

Vi har vores showroom på adressen: Ordrup Jagtvej 201
DK-2920 Charlottenlund. Åbent mellem 08:30 og 16:30 Se adressen på kort

Showroom udenfor
Showroom indenfor

Find inspiration i de nyeste kataloger

Standard & Love sortiment 2023
Lakrids by Bülow logoprodukter | Få flere af de populære produkter med dit logo
Vingummi i små poser, firkantede bøtter | Logo på sleeve, toppen af låget | gaveæsker i eget design
Vingummi i små poser, firkantede bøtter | gaveæsker
PromotionMakers: Din virksomheds Wally and Whiz forhandler

PromotionMakers er stolte af at være din virksomheds Wally and Whiz forhandler. Vores store udvalg af lækre danske vingummi der er lavet af 100% naturlige bær, frugter, rødder og blomster. Vingummierne er veganske, glutenfri og fri for allergener – og kan derfor nydes af alle. Wally and Whiz har fokus på den høje kvalitet og de udsøgte og delikate smagsoplevelser.

Påskegaver fra Wally and Whiz

Hvert år kommer Wally and Whiz selvfølgelig også med deres bud på påskegaver, og i år er ingen undtagelse. Du finder en grøn påskekylling med smag af guanabana med stikkelsbær eller den gule påskekylling med smag af kiwano med havtorn samt andet lækker påskesortiment i flotte bokse, store påskeæg med flowpack eller en kæmpe påskebøtte.

Ansvarlighed

Hos Wally And Whiz ønsker man, at efterlade planeten bedre, end vi fandt den, og derfor har Wally and Whiz fokus på ansvarlighed . De er optaget af at gøre det rigtige, og finder konstant ny inspiration der også kan inspirere andre.

Emballage

Wally And Whiz nye vingummibøtter er fremstillet af genanvendt plastmateriale. Wally opfordrer alle til at man genbruger de tomme bøtter – brug dem til at opbevare mønter, blyanter eller lignende. Der kan en Wally and whiz julekalender refill til deres julekalender, så den kan anvendes år efter år. Brug hashtagget #ReuseWally når du deler billeder af, hvordan du genbruger dine Wally and Whiz bøtter.

Arbejdsprocesser

Hos Wally and Whiz arbejder de konstant på at forbedre deres arbejdsprocesser og reducere ressourceforbruget samt deres CO2-aftryk. Alle varer sendes samlet til kunderne på én gang, hviket er med til at reducere ikke blot CO2-emission i forbindelse med ekstra transport, men også mindre brug af ydre emballage.

Affaldssortering

Hos Wally and Whiz er de utroligt stolte af at have oprettet et helt unikt system til affaldssortering, der giver alle kunder mulighed for at returnere deres plastikbøtter. Når du benytter deres affaldssortering, får du – udover god samvittighed – også en af deres flowpacks med hjem som tak for at tage ansvar. De er glade og stolte over at have inspireret andre i branchen til også at indføre et affaldssystem – lille indsats, kæmpe forskel.

Ønsker du et tilbud?

Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 1 time på alle hverdage.

vind et Gavekort på 500 kr til Bagsværd Lakrids

Hver måned trækker vi lod blandt alles vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 500kr til Bagsværd Lakrids